logo


LINKS

Σας παραθέτουμε ένα κατάλογο από χρήσιμους συνδέσμους στο Internet, με την ελπίδα ότι θα διευκολύνουν καθημερινές εργασίες σας. Περισσότεροι σύνδεσμοι θα προστεθούν εδώ στο μέλλον.

Hostmaster.Gr
Ο δικτυακός τόπος του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας που είναι ο κατά τον νόμο υπεύθυνος φορέας για την διαχείριση των ονομάτων internet που έχουν κατάληξη .gr. Εκεί θα βρείτε πληροφορίες που αφορούν την ισχύουσα πολιτική διάθεσης αυτών των ονομάτων, αλλά παράλληλα θα μπορείτε να ελέγξετε την διαθεσιμότητα κάποιου ονόματος που ίσως σας ενδιαφέρει.

• Network Solutions
Εταιρεία μέσω της οποίας μπορεί κανείς να δεσμεύσει και να χρησιμοποιήσει κάποιο domain name με την κατάληξη .com, .edu, .org, .net, .biz, .ws, .info, .cc κλπ. Επισκεφθείτε την προκειμένου να ελέγξετε την διαθεσιμότητα κάποιου domain που σας ενδιαφέρει.

Windows Update
Ο δικτυακός τόπος μέσω του οποίου η Microsoft διαθέτει τις αναβαθμίσεις των Windows αλλά και σημαντικών εφαρμογών όπως ο Internet Explorer. Τυχόν αμέλειά σας να κάνετε τακτική χρήση αυτού του δικτυακού τόπου (τουλάχιστον μία φορά μηνιαίως), θα έχει σαν αποτέλεσμα την μη-θωράκιση του υπολογιστή σας από τυχόν εξωφερείς δικτυακές απειλές και την μη-πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων των Windows.

The Universal Currency Converter

Ο παγκόσμιος νoμισματικός μετατροπέας, το ποιο δημοφιλες εργαλείο μετατροπής νομισμάτων, σας επιτρέπει να κάνετε υπολογισμούς σε νομισματικές ισοτιμίες στο internet, χρησιμοποιόντας τις τρέχουσες εκείνη τη στιγμή τιμές νομισμάτων.

• Measuring Units Conversion Tables
Πίνακας μετατροπής μονάδων μέτρησης. Στην διεύθυνση αυτή υπάρχουν πίνακες για μετατροπές από/σε Μετρικό, Αγγλικό & Αμερικάνικο σύστημα μέτρησης.

• World Weather Forecasts
Παγκόσμιες καιρικές προβλέψεις.

• World Time
Παγκόσμια ώρα. Ο διακομιστής παγκόσμιας ώρας, παρέχει την πλέον ακριβή τρέχουσα ώρα σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη. Πραγματοποιεί ρυθμίσεις σε πραγματικό χρόνο.  Σε οποιαδήποτε χρονική ζώνη και αν βρίσκεται η χώρα ή πόλη της επιλογής σας, το side αυτό αποτελεί την καλύτερη πηγή για να πληροφορηθείτε την τοπική ώρα.

PROTOCOL
Πληροφορίες για web marketing ( internet marketing ), Search Engine Optimization SEO, Search Engine Marketing SEM, Content Management System CMS, Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου Δικτυακού τόπων ( web sites ). Αυτονομία στην διαχείριση του web site σας. 

Κοινωνία της Πληροφορίας
Ο δικτυακός κόμβος για την Κοινωνία της Πληροφορίας. Ο επισκέπτης μπορεί να βρεί στατιστικά στοιχεία, ευρωπαικά προγράμματα, παραπομπές καθώς και forum για διάλογο.

Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών
Το επίσημο site του ΧΑΑ. Ενημέρωση, ανακοινώσεις, ενημερωτικά δελτία, στοιχεία για την καθημερινή συνεδρίαση και τις εισηγμένες εταιρίες (και μέσω e-mail), πληροφορίες για τις νέες αγορές και παραπομπές σε διεθνή χρηματιστήρια.

Ευρωπαική Ενωση
Δικτυακός τόπος είσοδος για οτιδήποτε σχετικό με την ΕΕ και με μεγάλο μέρος του περιεχομένου του στα Ελληνικά. Σχετικά δύσκολο στην πλοήγηση  με πολύ μεγάλο όγκο πληροφοριών.

• Λεξικό
On Line λεξικό για τεχνολογικά θέματα και το internet

• Ταχυδρομικοί Κώδικες
Όλοι οι ταχυδρομικοί κώδικες στην Ελλάδα.

Κυκλοφορία
Αττικό Μετρό: www.ametro.gr
ΟΑΣΑ: www.oasa.gr
ΗΣΑΠ: www.isap.gr
ΚΤΕΛ: www.ktel.org

• Διευθύνσεις
Σε αυτό το site μπορείτε να δείτε που βρίσκεται η διεύθυνση που ψάχνετε σε Αθήνα Θεσ/νικη & Ηράκλειο.

• Οδηγός Διεθνών Εκθέσεων
Ενημερωμένη Β/Δ με όλες τις προγραμματισμένες διεθνείς εκθέσεις