Μπάμπης Ζωβοΐλης

Kάτοχος πτυχίου Χημικού και μεταπτυχιακού τίτλου MBA από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει μεγάλη εμπειρία στον τεχνικό και εμπορικό τομέα, στον κλάδο των καυσίμων και των λιπαντικών.

Περικλής Βαρβιτσιώτης

​​κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα Χημικού Μηχανικού και MBA από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Πριν από την ίδρυση της RAWCHEM, εργάστηκε σε διάφορες πετροχημικές πολυεθνικές σε διευθυντικές θέσεις στον ίδιο τομέα δραστηριοτήτων.

Οι Άνθρωποι

Ομάδα ειδικών προσανατολισμένη στον πελάτη

Η ραγδαία ανάπτυξη και ηγετική θέση της RawChem βασίζονται στο έμπειρο και άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της, το οποίο αποτελείται από πτυχιούχους ανωτάτων σχολών με μεταπτυχιακές σπουδές στους τομείς εξειδίκευσης της εταιρείας.

Περικλής Βαρβιτσιώτης

​​​​κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα Χημικού Μηχανικού και MBA από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Πριν από την ίδρυση της RAWCHEM, εργάστηκε σε διάφορες πετροχημικές πολυεθνικές σε διευθυντικές θέσεις στον ίδιο τομέα δραστηριοτήτων.

​Μπάμπης Ζωβοΐλης

έχει πτυχίο Χημείας και MBA από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην επιχείρηση καυσίμων και λιπαντικών και στον τεχνικό και στον εμπορικό τομέα.