Υπηρεσίες

Ολοκληρωμένη και πολύπλευρη στήριξη

Βασιζόμενη στη μακροχρόνια εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία της, και αξιοποιώντας τις διεθνείς επαφές που έχει αναπτύξει με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, η Rawchem προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες presale και after sale συμβουλευτικές υπηρεσίες, σύγχρονες υπηρεσίες logistics και ευέλικτες χρηματοπιστωτικές λύσεις.

01 Logistics

Η Rawchem διαθέτει εταιρικές αποθήκες και κέντρα διανομής στον Ασπρόπυργο Αττικής και τη Σίνδο Θεσσαλονίκης, με μεγάλο και ετοιμοπαράδοτο στοκ προϊόντων, ώστε να εξασφαλίζει την άμεση κάλυψη της ζήτησης, την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των παραγγελιών και τη βελτιστοποίηση των παραδόσεων. Παράλληλα, για τη διευκόλυνση και περαιτέρω ανάπτυξη των διεθνών δραστηριοτήτων της, η εταιρεία διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους στο Νοβοροσίσκ της Ρωσίας και την Κωστάντζα της Ρουμανίας.

02 Χρηματοπιστωτικές Υπηρεσίες

Με σκοπό τη δημιουργία και διατήρηση ισχυρών δεσμών συνεργασίας και σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, η Rawchem έχει αναπτύξει και προσφέρει πακέτα οικονομικών υπηρεσιών, πίστωσης και χρηματικής διευκόλυνσης, εξασφαλίζοντας μεγάλη ευελιξία στις μακροχρόνιες συναλλαγές.

Η συνεργασία με την ελβετική τράπεζα Credit Suisse επιτρέπει επίσης τη διευκόλυνση των συναλλαγών, ιδιαίτερα κατά την περίοδο που το ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα αντιμετωπίζει δυσκολίες λόγω της οικονομικής κρίσης.

Στην Ελλάδα, εκτός της RawChem δραστηριοποιείται και η εταιρία ChemInvest, Π. Σ. Βαρβιτσιώτης & Σία Ο.Ε., με κύριο αντικείμενο την παροχή εξειδικευμένων τεχνοοικονομικών μελετών και επενδυτικών συμβουλευτικών υπηρεσιών στον χώρο της παραγωγής και διεθνούς εμπορίας χημικών.

Οι διεθνείς δραστηριότητες της RawChem πραγματοποιούνται από αυτόνομες εταιρείες του ομίλου με έδρα την Ελβετία.